Happy Dogs Academy

Happy Dogs Academy….. waar pupjes blij van worden


Wij, Gitte en Sabrina, 2 gediplomeerde gedragstherapeuten, stellen jullie graag onze puppy-crèche voor. Als getrainde instructeurs bij Canis Argos, hebben wij al vele uurtjes training met pups en grotere honden op de teller staan. Wij zijn gepassioneerd door honden en zagen de kans om onze ervaring in te zetten om een veilige plaats te creëren waar eigenaars hun kleine hondjes met een gerust gemoed kunnen achterlaten terwijl zij van een rustige zaterdagmorgen kunnen genieten.

Elke zaterdag openen wij de deuren van onze opvang voor pupjes. Vanaf de leeftijd van 8 weken is je kleine vriend welkom bij ons tussen 9 u en 12 u. Als je kiest voor een hele voormiddag, dan nemen wij je hondje mee op een ontdekkingsreis in een wereld van allerlei nieuwe geluiden, ervaringen, onbekende materialen… Het spelen met andere hondjes is ook heel belangrijk. Wij zorgen er ook voor dat je pupje zijn rust krijgt.
Daarnaast kan je je kleine vriend ook tijdens je boodschappen bij ons achterlaten, zodat je rustig je inkopen kan doen, of van een bezoekje bij de kapper kan genieten,…
Hondjes tot de leeftijd van ongeveer 18 weken (afhankelijk van ras) zijn van harte welkom.
Alle info kan je vinden op onze website, www.happydogsacademy.be