Schrijf hier je reacties

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Milo, 1. dec, 2015
Ik ben op Canis Argos terechtgekomen door aanbeveling van dierenarts. ik ben een dobermann die bij m'n baasje kwam uit een asiel op 18 maanden. Ik was goed verzorgd bij vorige eigenaar maar had totaal geen socialisatie gehad. Binnen in huis heb ik geen probleem, ben ik een zalige hond, rustig, lief, aanhankelijk. (zegt baasje toch)
Buiten is het een beetje anders. Daar heb ik last van vele prikkels, stress eigenlijk,
grootste prikkel zijn auto's die ik in de verte zie/hoor rijden. Niet naast mij dat is geen probleem. Ook bepaalde geluiden zijn voor mij heel stressvol. Maar nu bijna 1 jaar later, door het geduld van m'n baasje en de juiste handelingen aangeleerd in Canis Argos voel ik me al veel beter in m'n sas.
E-mail:
Geschreven door Annabel, 30. nov, 2015
Met Lady gestart op leeftijd van bijna 1j. De echte puppyklas mochten we snel overslagen :) Regelmatig les volgen bij Canis Argos heeft ons een grote vordering bijgebracht. Op een respectvolle en kordate wijze leer ik goed omgaan met haar onstuimig karakter'ke. Met groot plezier als resultaat.
E-mail:
Geschreven door Marina, 19. nov, 2015
Door de deskundige analise van Peter zijn we veel te weten gekomen over Odie en waarom ze zo moeilijk contact maakte met onbekenden. We begrijpen nu hoe we moeten reageren en daardoor heeft Odie al vele nieuwe vrienden kunnen maken. De simpele tips op maat doen hun werk meer dan goed. Merci Peter!
E-mail:
Geschreven door David, 18. nov, 2015
Quinta, jij zocht een baasje en wij een hond. Alleen spraken we nog niet dezelfde taal. We kwamen van ver maar door het hondencentrum zijn we enorm naar elkaar gegroeid. Lessen op maat, persoonlijke opvolging en deskundig/betrouwbaar advies hebben ons gebracht waar we nu staan. Hond en baasje hebben plezier en zin om te luisteren, te leren en te werken, zonder druk of stress. Daarom, iedereen van het hondencentrum, bedankt dat we onze honden beter leren begrijpen. We hebben een gelukkige hond in huis. Doe aub zo voort !!
E-mail:
Geschreven door kirsten, 18. nov, 2015
Als ik aan Peter en het hondencentrum terug denk, kan ik alleen maar positief zijn!
Het is een centrum waar iedereen terecht kan, zonder vooroordelen en met veel respect, en waar het welzijn van de hond centraal staat! De lessen worden telkens met veel passie en humor gegeven, in een losse sfeer en waar men ook belangrijke informatie mee krijgt om de hond beter te leren begrijpen, wat cruciaal is voor de band tussen hond en baas. Het centrum is naar mijn gevoel 1 grote familie waar iedereen altijd klaar staat om te helpen...
E-mail:
Geschreven door San, 19. aug, 2015
Dankzij de cursus 'De Ultieme Oproep', is het nog leuker wandelen met Duke. Het doet plezier dat als ik hem roep, hij ook effectief gaat komen. Door de lessen heeft hij meer aandacht voor mij en is onze band veel hechter. Bedankt Peter!
E-mail:
Geschreven door Liane de graaff, 9. aug, 2015
Erg leuk en je puppy leert er veel.
Het wordt allemaal goed uitgelegd.
Zelf wordt je ook veel wijzer en leert beter met je puppy om te gaan.
E-mail:
Geschreven door ML, 22. aug, 2014
Toffe hondenschool. Leuke mensen. je wordt deskundig opgevolgd. Voor mij en Kazan ideaal. Een echte aanrader.