Schrijf hier je reacties

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Kurt, 6. jul, 2019
Al enige tijd volg in de jachthondencursus en die is top. Supervriendeljike , gemotiveerde lesgevers met kennis van zaken.

Groeten Zoë en Kurt
E-mail:
Website:
Geschreven door Sandra deckers, 15. sep, 2018
Vandaag cursus ehbo voor honden gevolgd.zeer veel bijgeleerd.bedankt voor de profesionele uitleg en ook enorm bedankt baasjes en hondjes waar wij op mochten oefenen.
E-mail:
Geschreven door Frieda Bogaert, 14. jul, 2018
Wij wensen iedereen een prettige vakantie!
Frieda en Charlie
E-mail:
Geschreven door Frieda Bogaert, 14. jul, 2018
Gigig
E-mail:
Geschreven door Hedwig, 5. mrt, 2018
Ik heb al 60 jaar honden, maar wist toch niet goed hoe ik met Youkla (appenzeller sennen hond) moest omgaan. Het is een zeer lieve aanhankelijke hond met enkele sociale probleempjes.
Alhoewel ik slechthorend ben kon ik door de vele extra inspanningen van de begeleiding de lessen zeer goed volgen. Youkla is nu een zeer aangename hond die ik zonder jullie raad nooit zou gehad hebben.
BEDANKT VOOR HET HELE TEAM
Geschreven door Guy en Sabine, 25. jan, 2017
Wij hebben een Tervuerense herder van 10 maanden. In oktober hebben we de hulp van Peter ingeroepen. We hadden een pup dat voor ons super lief was, maar naar andere mensen en honden heel wantrouwig en bang. Met andere woorden: hij blafte naar alles wat bewoog. We hadden al een Tervuerense herder gehad en zijn vertrouwd met het ras. Maar ondanks al onze inspanningen voelden wij geen verbetering. Integendeel, het werd alleen maar erger. We gingen met hem ook al naar een andere hondenschool, maar daar konden ze ons ook niet verder helpen. Tot we via vrienden in contact kwamen met Peter. Met zijn advies en tips zijn we van op de parking al tot in de groepsles geraakt zonder een serenade van Prince. We zijn er nog niet, maar boeken al zichtbare resultaten. Volhouden is wel de boodschap. Peter, bedankt voor uw hulp!
Geschreven door Miranda, 14. sep, 2016
We hebben al jaren honden en dus ook al veel meegemaakt met honden... Toen Peter de cursus "Dit is je hond" meedeelde was ik meteen geïnteresseerd, ik wou weten hoe je de verschillende uitdrukkingen kon herkennen. In deze cursus word alles haarfijn uitgelegd, op elke vraag krijg je een duidelijk antwoord maw je leert je hond echt begrijpen. Zelfs een dierenarts heeft een inleiding komen geven over de meest herkenbare symptomen van bepaalde ziekte. Voor mezelf was het een hele leerrijke cursus, ook het inschatten van andere honden, wat handig is bij benadering tijdens een wandeling, komt aan bod. Niet elke kwispel is even vriendelijk zoals we meestal dachten. Dank u wel Peter en Kristof om deze kennis met ons te delen! Een echte aanrader voor mensen die hun hond beter willen begrijpen!
Geschreven door Ann, 7. sep, 2016
Wij hebben een schat van een Boerboel Lola.Toen ze een maand of 10 was besloot ze haar baasje elke wandeling gedurende 10 minuten eens extra veel aandacht te geven. ( lees : springen, trekken, aan de broek gaan hangen, een duwtje in de rug geven,...). Al dan niet goed bedoeld... ik vond het toch niet zo aangenaam. Een hond van meer dan 50 kg is op zo'n moment echt geen cadeau... Ik wandel heel graag maar zag er stilaan meer en meer tegen op. Toen heb ik de hulp van Peter ingeroepen. Hij is thuis komen observeren en gaf al dadelijk talrijke handige tips. Nadien heb ik enkele privé lessen genomen in Zoersel en al snel mocht ik overgaan naar de groepslessen. Ik wandel nu met mijn ondertussen bijna 60 kg wegende Boerboel van 13 maanden mak als een lammetje naast mij ! Bedankt Peter ! Een aanrader !
Geschreven door Sabrina, 14. aug, 2016
Onlangs heb ik de cursus 'Dit is mijn hond' gevolgd. Brownie is mijn eerste hond en door deze cursus heb ik veel bijgeleerd over hoe een hond in elkaar zit en hoe belangrijk het is om als baasje op een correcte manier met je hond om te gaan. Een aanrader!
E-mail:
Geschreven door Martine, 31. jul, 2016
cursus dit is mijn hond.
Was een zeer interessante cursus, niet eenvoudig maar heb er toch veel uitgeleerd. Heb al vele jaren honden tegelijk heb ik uit deze cursus heel veel dingen gehaald waar ik absoluut geen weet van had. Je bent nooit te oud om te leren zou ik zeggen. Hopelijk komt er een vervolg op deze cursus. Bedankt Peter en dierenarts Kristof voor deze interessante cursus.
E-mail:
Geschreven door Ingrid, 4. mei, 2016
Ik volgde de cursus "wandelen met hond". Deze cursus maakt het wandelen met onze Rex nog aangenamer.
Deze lessen werden op een rustige, aangename wijze gegeven met respect voor mens en dier.
Met deze positieve benadering krijg ik aandacht van Rex op een leuke manier.
Ik kreeg eerlijk advies over onze mogelijkheden en ... de flexibele aanpak heb ik erg geapprecieerd.
Ondertussen oefenen wij er zalig op los:)
Bedankt Peter voor alle nuttige tips.
Wij zijn fan!
Ingrid en Rex
E-mail:
Geschreven door Viviane, 22. dec, 2015
sterkte met verlief van Pinto.
Hij heeft een zeer goed leven vol plezier en geluk gekend. En jullie hebben hem tot de laatste minuut alle nodige zorgen en liefde gegeven.
elkeen onder ons kennen jammer genoeg wat het is om je huisdier te verliezen;
Sterkte.
E-mail:
Geschreven door Filip, 21. dec, 2015
Chris en Peter
veel sterkte na het verlies van Pinto , geloof me , wij weten zeker hoe dat voelt . Goede raad trek u op aan Maus zij verdient alle aandacht want zij heeft het ook moeilijk .
Kop op vrienden jullie hebben gedaan al wat mogelijk was.
Viviane en Filip
E-mail:
Geschreven door Geschreven door Liliane, 7 dec. 2015, 7. dec, 2015
Via mijn werk heb ik Peter leren kennen, en ik wist helemaal niet dat hij zo'n goede gedragstherapeut voor honden was. Na hondenschool te volgen en raad te vragen aan wel 50 personen bleef ik steeds met hetzelfde probleem zitten,nl; dat mijne grootste vriend Ringo een schat van een Berner steeds aanviel en niet te stoppen was met te pitsen of te bijten. Totdat ik raad vroeg aan Peter. Deze is bij ons thuis geweest en gezegd hoe we onze Ringo moesten opvoeden. Na veel geduld en de juiste aanpak heb ik nu een schat van een hond. Ik ga ook elke zondag trainen. De manier van lesgeven en de goede tips van een fantastisch team is super. Als ik tegen Ringo zeg "gaan we naar 't school" begint hij bijna te dansen. Mijn hond en ik genieten van deze momenten en dat maakt ons allebei gelukkig. Eén goede tip luister niet naar jan en alleman maar vraag raad aan mensen die er iets van kennen......zoals Peter.... want als ik dat niet had gedaan zag ik mij genoodzaakt om Ringo weg te doen en dan had ik mijn beste vriend verloren..... Bedankt Peter en zeker ook Filip... doe zo verder.
E-mail:
Geschreven door Sandra, 1. dec, 2015
Ik kende de hondenschool een klein beetje toen ik ging met een hond waar op ik mocht passen toen haar baasje op vakantie was. Ik ben toen 2x gegaan en werd direct door iedereen behandeld alsof ik er al jaren kwam! Toen wij dan zelf ons June (een Boerboel van 10mdn) adopteerden twijfelde ik geen moment om met haar naar daar te gaan. Jammer genoeg had June heel veel meegemaakt waardoor ze super angstig is naar mensen toe, zij was totaal niet gesocialiseerd dus is Peter eerst een aantal keren bij mij thuis geweest om te observeren en tips te geven. Na een paar weken gingen we dan les volgen in de groep en wederom voelde ik mij direct welkom, er was begrip van iedereen voor June en elke week gaat ze toch een beetje vooruit en wordt onze band hechter. Manier van lesgeven is super: voldoende uitleg hoe en waarom, voldoende tips om thuis te oefenen en humor!! Doe zo verder !! Van ons geraak je niet meer af! Grts Sandra van June
E-mail: